Bokus

Bokhora.se

15/02 2013
12:00

Det är dags för första avsnittet av Bokpodden som Bokus.com gör tillsammans med Bokhora.se. Producerar gör Produktionsbolaget Munck. Det är vårt sjätte avsnitt egentligen, men första i samarbete med Bokus.

Detta avsnitt är lite speciellt, för inte bara är det premiär för vårt samarbete med Bokus, det är också första gången vi spelat in ”live in front of a studio audience” som familjen Cosby alltid gjorde på sin tid. Fast vi spelade in framför en härlig publik på Kulturhuset där litteraturtidskriften Const Literary (P)review ordnade fest. Det blir mycket bokkärlek, prat om de nya litteraturtidskrifterna och ett intressant klassikersamtal om Den Store Gatsby. Dessutom: Vad är en cancerbok egentligen?

Lyssna direkt här:

eller ladda hem avsnittet via iTunes. (Det går även att prenumerera på rss-flödet direkt här för er som inte använder iTunes.)

Titlar som vi pratar om i programmet:

Vår sida på bokus

3 kommentarer

3 kommentarer till Avsnitt 1 (eller 6)

  1. Hm, förstår inte – var finns avsnitt 1-5..? Tack för fina program! /Bokdetektiven

Namn (obligatoriskt)

E-post (publiceras ej) (obligatoriskt)

Hemsida